Encetem l’abril amb ambient plenament primaveral

149

Avui dijous comencem el mes d’abril amb ambient fresc o molt fresc a les comarques centrals, on les temperatures han baixat una mica més, amb fins i tot tímides glaçades.
Amb tot, cel seré a major part del territori, amb pocs núvols prims i un cel de color marronós per la pols en suspensió del Sàhara.
Tanmateix, al migdia i tarda ens arribarà un front que farà augmentar la nuvolositat arreu, tot i que no esperem precipitacions enlloc. A més, els termòmetres pujaran notablement al migdia, amb valors càlids i primaverals d’entre 20 i 24ºC.

Demà divendres Sant la jornada serà plàcida i d’ambient assolellat, on els núvols es retiraran i si bé fa uns dies els models indicaven pluges, la previsió actual és que el Sol sigui predominant a tots els indrets. Per tant, no esperem grans canvis i continuarem encara amb la pols africana.
Tot i això, les temperatures mínimes seran més altes i sense glaçades, mentre que les màximes continuaran similars.

De cara als pròxims dies seguirem amb temps primaveral, dies agradables i amb domini del Sol. A més, les temperatures seguiran en augment fins el cap de setmana, on posteriorment baixaran lleugerament.