En primer pla – 10/03/2021

142

Els líders independentistes han passat la nit a Lledoners després que el jutjat de vigilància penitenciària els hagi anul·lat el tercer grau. Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Jordi Cuixart, Raül Romeva i Joaquim Forn van entrar-hi ahir, a les 9 del vespre, davant d’un miler de concentrats, segons els Mossos.

Acaba la instrucció pel cas d’una agressió racista per part dels Mossos a un jove a Sant Feliu Sasserra. Les parts tenen deu dies per presentar els escrits d’acusació i de defensa.

Sallent portarà a ple avui, majoritàriament, temes relacionats amb subvencions i també l’adhesió al protocol davant de les violències sexuals a l’espai públic. 

També es debatran temes com la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum en habitatges i en el petit comerç.

A Sant Fruitós de Bages, els alumnes de l’escola Monsenyor Gibert han passat aquesta setmana uns tallers sobre la biomassa, l’energia que escalfa el col·legi. Són els primers estudiants de Catalunya que ho han fet.

Sallent digitalitza tots els cartells i programes de Festa Major. La Biblioteca Sant Antoni Maria Claret treballa des de fa deu anys en la digitalització dels cartells i programes de diferents festivitats del poble, com per exemple, les Festes Majors, Carnavals o les Enramades, entre d’altres.

La Penya blaugrana de Sant Vicenç de Castellet assegura que hi haurien d’haver hagut seus electorals durant les eleccions del nou president del F.C Barcelona.

Asseguren que la mobilitat va ser un perill per a tothom i que no hi haurien d’haver hagut desplaçaments.