En primer pla 03-03-2021

140

El Bages supera els 12.000 aturats en el mes de febrer. En total, 229 persones van perdre la feina. I suposa un augment del 2% al Bages. Ara mateix, la taxa d’aturats és del 14,2%. Manresa suma més de la meitat dels aturats, 6.329, després que 111 persones perdessin la feina el mes passat. 

El virus recula a la majoria de pobles bagencs, tret de Sant Fruitós i Navarcles. Al primer municipi s’han registrat 57 positius en una setmana.

El CAP de Sant Vicenç de Castellet es posa les piles i comença a vacunar aquesta setmana les persones grans dependents. També aquelles que formen part de programes d’assistència domiciliària. 

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages acorda amb el CatSalut cedir un terreny i un immoble per construir el nou CAP del municipi. En concret, el consistori ha pactat amb el CatSalut la cessió de l’edifici de l’antiga Biblioteca Municipal, a més del solar adjacent. 

La policia identifica l’autor d’unes pintades en un mural solidari a Sant Fruitós de Bages.La identificació ha estat possible gràcies al fet que un ciutadà hagi fet arribar a l’Ajuntament imatges dels fets. 

L’equip de rugbi en cadira de rodes del Manresa Rugby Club fa història en el retorn a la competició. El passat cap de setmana es va disputar la primera jornada de la Lliga Nacional al Complex del Vell Congost.