En primer pla 02-03-2021

157

La fiscalia acusa l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, de desobediència. També al president del Parlament; i els membres de la mesa Josep Costa i Eusebi Campdepadrós.

Salut habilita el Palau Firal de Manresa com a punt de vacunació per alliberar espais als ambulatoris. Dues-centes persones van estrenar-lo ahir i hi passaran tantes altres diàriament i fins dijous.

Els gimnasos reobren amb el 50% de l’aforament amb la incertesa de l’impacte de l’arribada d’una quarta onada. Des d’ahir, es va ampliar l’aforament de les piscines fins al 50% a tot el país.

Ahir va morir als 84 anys Josep Planas i Riu, sallentí de naixement i propietari durant els 80-90 de Don Jersey. Per alguns, és més conegut amb el sobrenom de “El Masover”.

El passat cap de setmana, i després d’una llarga espera, els nedadors més menuts del Club Natació Minorisa van tornar a la competició. Ho van fer les categories prebenjamí, aleví i infantil en la 1a jornada tècnica a les instal·lacions del propi club.