En Comú Podem Santpedor es reuneix amb la diputada Jèssica Albiach

122
Jèssica Albiach es reuneix amb Jesús Puig i Manel Claverol, d'En Comú Podem Santpedor
Jèssica Albiach es reuneix amb Jesús Puig i Manel Claverol, d'En Comú Podem Santpedor

Una delegació del recentment creat En Comú Podem Santpedor, formada pel coordinador del grup, Jesús Puig i el Responsable de Política Municipal, Manel Claverol, va reunir-se dijous amb Jèssica Albiach, diputada al Parlament i membre de l’executiva del partit a Catalunya.

En la trobada es va parlar de l’estructura del nou partit santpedorenc i el seu engranatge dins l’estructura d’En Comú Podem, així com de temes del poble. Jèssica Albiach és també membre de la comissió de Cultura i Ensenyament del Parlament de Catalunya, motiu pel qual es va parlar també de la construcció de l’edifici per l’escola La Serreta. A grans trets la reunió va servir per establir bases de col·laboració i que es tinguin en compte les inquietuds i demandes dels santpedorencs. Hi ha previstes noves reunions amb membres de l’executiva d’En Comú Podem en els propers mesos.

En Comú Podem Santpedor va néixer dos mesos enrere amb l’objectiu de constituir una alternativa política al poble i presentar-se a les properes eleccions municipals, previstes pel maig del 2019.