Empreses i Ajuntament de Sant Fruitós es troben per intercanviar visions sobre el teixit empresarial

118

La situació del POUM, la rebaixa de l’IBI i els projectes de senyalització als polígons són alguns dels temes que es van posar sobre la taula a la trobada d’empresaris de l’Associació de Parcs d’Activitat Econòmica de Sant Fruitós de Bages (APAES) i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Una jornada per intercanviar visions sobre el teixit empresarial i “treballar pel benefici de totes les empreses ubicades al municipi”. Així ho expliquen des del consistori, on hi van participar l’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor de promoció econòmica, Xavier Racero.

En la trobada es va aprofundir en temes que afecten a l’activitat empresarial com els exemples anteriors, però també es van presentar de resultats de l’estudi de la xarxa d’infraestructures de fibra òptica elaborat per la Diputació de Barcelona i també accions d’impuls empresarial com l’acte de reconeixement a les empreses que tindrà lloc el proper 19 de desembre a Món Sant Benet.

A banda, també es van debatre i consensuar quines accions es duran a terme durant el 2018. La trobada va servir perquè els empresaris traslladessin les seves inquietuds i propostes al govern municipal. Els esmorzars empresarials, se celebren en el marc del conveni subscrit entre les dues entitats i són espais d’informació, comunicació i aproximació entre les empreses i l’Ajuntament per tal de trobar sinèrgies en benefici del teixit empresarial del municipi.