Els voluntaris de Sant Fruitós recullen més de 360kg de deixalles

144

Gairebé un centenar de persones van recollir fins a 362kg de deixalles a la jornada ambiental que es va celebrar el passat diumenge 16 de setembre a Sant Fruitós. Unes dades que l’Ajuntament valora positivament, ja que ha augmentat el doble respecte els anys anteriors. “Si ho comparem respecte l’any anterior, no només es va aconseguir augmentar la participació sinó que també es va superar en més del doble la quantitat de deixalla recollida (163 kg de deixalles).

La jornada va començar al Bosquet on es va repartir el material necessari per a dur a terme la neteja entre els participants. Seguidament van dirigir-se cap a Sant Benet de Bages i van continuar la ruta resseguint el riu Llobregat fins a les Brucardes. La jornada va finalitzar amb un àpat al mateix Bosquet.

Aquest és el quart any que l’empresa esportiva Decathlon organitza una jornada mediambiental a la comarca del Bages, i la segona a Sant Fruitós de Bages. També hi han col·laborat el grup excursionista Posa’t en Marxa i l’Ajuntament.