El foc no malmet l’estructura de l’edifici com es temia, però es mantindrà precintat fins que les asseguradores se’n facin càrrec.

Les quatre persones que l’incendi de diumenge en un bloc del carrer del Cós de Sallent (Bages) va obligar a desallotjar hauran de seguir vivint a casa de familiars. L’alcalde de la població, Oriol Ribalta, diu que no hi ha risc que l’edifici caigui a terra, però es mantindrà precintat i els veïns no podran tornar a casa fins que les asseguradores es facin càrrec del sinistre. D’altra banda, el foc que va començar diumenge a la segona planta del bloc va provocar que un cinquè veí fos evacuat J.R en estat greu. A hores d’ara, tot i que segueix ingressat a l’hospital, el seu diagnòstic és estable.

El foc va destruir totalment el pis de la planta dos, es va estendre pel pati de llums, i va acabar afectant també les habitacions dels pisos de les plantes tres i quatre, així com un bar de la planta baixa.

El foc va començar a tres quarts d’una del migdia per causes que encara es desconeixen i es va donar per extingit a un quart de sis de la tarda. Els Bombers hi van destinar vuit dotacions i una autoescala amb què es va rescatar els veïns.