Els veïns del camp Llissach tindran veu i vot en els preparatius de la Festa Major

172
Recinte de penyes al camp de futbol Llissach

La Festa Major i la Festa Santa Anna són les festes per excel·lència del poble, sobretot la primera .Cada any hi va més gent i es genera més enrenou. Els principals damnificats són els veïns de la zona del Camp de Futbol del Llissach, on es concentra la majoria de l’activitat durant aquests esdeveniments.

Concretament els veïns del carrer Jocs Olímpics, el que passa per sota el camp en paral·lel a la carretera de Navarcles, han decidit actuar per mirar de reduir les molèsties que els generen aquestes festes. S’han reunit amb l’ajuntament i han acordat que a partir d’ara participaran de les reunions per preparar les festes per dir-hi la seva i poder consensuar una solució al seu problema. La portaveu dels veïns, Marina Òrrit, entén que “en aquest tipus de festes hi hagi molta gent, soroll i alguna inconveniència”, però creu que es podrien mitigar. Per exemple, proposa que no es concentrin tants actes i concerts en la zona del camp de futbol, i es facin alguns en altres parts del poble. O que els generadors d’electricitat, molt sorollosos i que funcionen les 24 hores, no es fiquin al carrer davant les cases sinó en un lloc on molestin menys.

El regidor de participació Ciutadana, Agustí Comas, coincideix amb el diagnòstic i agraeix la bona voluntat i comprensió dels veïns. Valora la seva actitud positiva i conciliadora i està segur que “les solucions arribaran. En les properes edicions d’aquestes festes ens assentarem tots junts amb entitats, penyes i veïns, per reduir les molèsties pels veïns al mínim”.