‘Els tresors de Sant Fruitós de Bages’ és el joc de pistes que es celebrarà aquest diumenge, tot fent un recorregut pels punts d’interès del poble

142
Joc de pistes 'Els tresors de Sant Fruitós de Bages'
Joc de pistes 'Els tresors de Sant Fruitós de Bages'

Un grup de lladres s’ha apoderat dels tresors de Sant Fruitós de Bages i els ha amagat en un cofre tancat en una localització concreta del poble. Aquesta és la història de ficció que envolta el joc de pistes ‘Els tresors de Sant Fruitós de Bages’, la missió dels participants és recuperar els tresors. És una activitat grupal i per a majors de 6 anys que es portarà a terme aquest diumenge al matí.

En aquesta proposta familiar, els participants hauran de trobar els tresors que uns lladres han amagat per tot el municipi, i disposaran de 90 minuts per trobar-los abans no sigui massa tard. Els requisits per participar són portar un mòbil amb connexió a Internet, GPS i amb una aplicació que llegeixi codis QR instal·lada. Gabriel Gurt és un dels organitzadors de l’esdeveniment: “Es trobaran un plafó amb un QR en cada un dels llocs on hi ha una prova. Aleshores ells escanejen el QR i els hi dona la informació i l’enigma que han de resoldre. Llavors resolen cada prova de cada emplaçament i amb tota aquesta informació resolen la prova final que és trobar Els tresors de Sant Fruitós”.

El preu per participar són 25 euros per equip que inclou la participació i diversos obsequis. “Inclou no només la participació, sinó també una bossa obsequi que regalem al final de l’activitat. I finalment farem un tast de vins d’aquí de la Denominació d’Origen del Pla de Bages i una degustació d’embotits artesanals de la comarca per acabar d’amenitzar l’activitat”, explica Gurt.

El joc de pistes ‘Els tresors de Sant Fruitós de Bages’, una iniciativa d’Organitzemxtu, arrencarà aquest diumenge a partir de les 11 del matí al Cobert de la Màquina del Batre.