Els treballadors d’Stradivarius Sallent milloren les seves condicions laborals

110

Els treballadors de Stradivarius Logística, a Sallent, han aconseguit millorar les seves condicions laborals, amb un augment del poder adquisitiu. Tot plegat, després d’arribar a un acord amb la direcció de l’empresa i que dóna resposta a unes reivindicacions que fa temps que estaven sobre la taula.

Es tracta d’un acord en matèria salarial, amb uns increments en consonància amb l’IPC actual i una clàusula de revisió salarial. Els increments acordats són d’un 8 per cent per l’any 2022, un 4 per cent pel 2023 i un 3,75 per cent per l’any 2024.

Un altre punt important del pacte és que a partir d’aquest any s’abonarà als treballadors una paga anual en funció de l’antiguitat: 300 euros per a les persones que tinguin entre 5 i 9 anys d’antinguitat, 600 euros per a les que tinguin entre 10 i 14 anys, 800 euros per a les que tinguin entre 15 i 19 anys i 1.000 euros per a les que tinguin més de 20 anys d’antiguitat.

Comissions Obreres assegura que aquest pacte “millora substancialment” les condicions salarials i laborals de les persones que treballen a Stradivarius Logística, una demanda llargament reivindicada per part de la plantilla i la seva representació sindical.