Els Serveis d’Atenció Integral impulsen el primer Grup de Famílies de Persones Trans del Bages

156
Cartell de la presntació del grup familiar trans dels Bages.
Cartell de la presentació del grup familiar trans dels Bages.

Una iniciativa que s’emmarca en l’Octubre Trans, mes en què es reivindica la normalització de la transexualitat.

La idea neix a partir de les necessitats detectades pels Serveis d’Atenció Integral LGTBI del Bages i Manresa. Moltes famílies volen acompanyar el procés de trànsit del seu fill o filla però els falten eines i informació. Per aquest motiu, des del SAI han contactat amb unes mares bagenques que participen en un grup de famílies de Barcelona per animar-les a organitzar un grup estable a la comarca del Bages. 

L’objectiu d’aquest nou espai de trobada per a familiars i amistats de persones trans és compartir experiències, dubtes i reflexions, com també fer una tasca d’acompanyament, aprenentatge i suport mutu.

La presentació tindrà lloc de forma telemàtica a través de la plataforma “Zoom” el proper divendres 30 d’octubre a les 6 de la tarda. Comptarà amb la participació de Mercè Alguersuari, membre del Grup Transfamília de Barcelona, i Cecilia Comas i Antonia García, impulsores del Grup de Famílies de Persones Trans del Bages. Les persones que vulguin participar en l’acte virtual hauràn de fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic sai@ccbages.cat o bé al telèfon 93 693 03 63.