Els santfruitosencs participen a la segona edició del Basket Beat Bages

178

El basket beat és un taller socioeducatiu que combina els moviments corporals per fer música amb pilotes de bàsquet. És per tots els públics i es pot adaptar a totes les necessitats. En aquest context, el bot de la pilota es converteix en un instrument per crear “moviment, art, educació i acció social”.

A Sant Fruitós ja fa més d’un any que es van iniciar i el resultat va ser molt bo. Així, l’Ajuntament va apostar-hi de nou aquesta tardor per oferir aquests tallers al municipi. Aquí tot va començar arran dels actes de “Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016”, però l’activitat va arribar per quedar-s’hi. Ara, es preparen per la mostra de tallers de Basket Beat que es farà a Sant Joan de Vilatorrada el proper 17 de desembre, a les 6 de la tarda, a Cal Gallifa. És la segona edició d’aquesta mostra i comptarà amb l’actuació de l’orquestra Big Band Basket Beat Barcelona.

L’entrada és lliure i la podeu aconseguir al Nexe-Espai de Cultura en horari d’atenció al públic fins el dimarts 12 de desembre.

Hi haurà una quinzena de santruitosencs i podran posar en pràctica el que han estat preparant des de l’octubre. Ens en parla la tècnica de joventut del Nexe, Paula Mora:

Només al curs 2016-2017, el basket beat va acompanyar a gairebé 3.000 persones, tant en entorns en risc com en entorns formatius i acadèmics. Hi van col·laborar fins a 61 entitats de tot Catalunya, com és el cas del Consell Comarcal del Bages, a través del qual va arribar a Sant Fruitós.