Els sallentins consideren el Pont Vell com a inversió prioritària

180

473 sallentins i sallentines han votat per escollir el destí dels 700.000 euros en inversions d’obra pública que es faran al municipi en els propers quatre anys.

La Reforma del Pont Pere Otger (el pont vell) va ser la proposta més votada. La segueix d’aprop la millora del passeig entre el Pont Vell i l’Institut, per 3 vots de diferència. I la tercera, ha estat la millora del camí de Sallent a Cabrianes.

El conjunt de les tres propostes suma, aproximadament, 570.000 euros. Per tant, encara hi hauria marge per presentar la quarta proposta més votada. En aquest cas parlem de la urbanització de la zona esportiva, que té un cost de 300.000 euros i per tant només se’n podria finançar una part. En les dues últimes posicions hi han quedat la rehabilitació d’habitatges desocupats i millora de la zona del cementiri.

A més, els sallentins han proposat 38 projectes alternatius que no han obtingut la majoria de vots per tirar-los endavant perquè que el consistori s’estudiarà. A partir d’ara, quedarà en mans de la Diputació de Barcelona. David Saldoni ho explica:

L’escrutini es va dur a terme dijous a la Sala Joan Vilà i Valentí.  La regidora de Participació Ciutadana, Rosa Argelaguet, ha valorat la jornada:

A la mateixa sessió informativa s’hi va presentar el Pla d’Actuació Municipal i el projecte de finançament de la residència.