Els restauradors santpedorencs serveixen més comandes a domicili que fa uns mesos però lamenten la situació actual

187
Les comandes llestes per sortir de l'Olivera.
Les comandes llestes per sortir de l'Olivera.

Els restauradors santpedorencs lamenten no poder servir al local, però celebren la resposta del poble. Valoren positivament que hagin pogut seguir servint encara que sigui a domicili i ho atribueixen a la solidaritat després d’haver de tancar fa dues setmanes.

En general, els restaurants santpedorencs han pogut treure comandes per poder salvar els mobles durant el que duri aquest segon tancament. Ara bé, el ritme no està sent el mateix que quan estan oberts.

Braseria-Restaurant L’Olivera

En el cas de l’Olivera, situada al polígon industrial Santa Anna III, la principal diferència respecte al primer tancament és que durant la setmana les fàbriques estan obertes. El propietari del restaurant, Aleix Llorens, explica a Ona Bages que serveixen les mateixes comandes que durant el confinament, però ara també tenen sortida entre setmana.

Llorens també explica que no s’han hagut d’adaptar gaire logísticament per servir comandes per emportar perquè ja ho van fer en el primer confinament.

Contacte: 93 832 06 15

Restaurant Aston

Dins del poble, en el cas de l’Aston i el Tesi, que es troben a dos punts oposats de la sala polivalent Cal Llovet, els seus propietaris expliquen que els santpedorencs estan més conscienciats respecte al primer confinament. El de l’Aston, Xesco Domínguez, apunta a Ona Bages que serveixen més comandes ara que a principis d’estiu.

L’Aston ha ampliat horaris en aquest segon confinament i treballa tots els àpats del cap de setmana.

Contacte: 93 827 41 00

Tesi Restaurant

En el cas del Tesi serveixen més comandes durant el cap de setmana que entre setmana. El propietari, Xavier Vallecillos, explica a Ona Bages que els santpedorencs s’estan solidaritzant amb els restaurants en aquest segon tancament.

Tot i això, Vallecillos lamenta que servir menjar per emportar és un dard enverinat perquè servirà a la Generalitat per legitimar la falta d’ajudes a la restauració.

Contacte: 93 832 16 25