Després d’implantar el nou horari, els restauradors tornen a carregar contra les mesures de la Generalitat. Asseguren que tancar a dos quarts de deu del matí i no obrir és el mateix. A més, adverteixen que el sector està tocat de mort i insisteixen en la falta d’ajuts.

Dos dels restauradors que han posat els problemes sobre la taula són l’Andrea Martín de la cafeteria Lluna i en Berni Sorinas de Cal Manel, tots dos a Manresa. Martín explica que tancar a dos quarts de deu és fer-ho quan comença la feina.

Martín apunta que està farta de fer de policia. Explica que a dos quarts de deu ha d’assegurar-se que no quedi ningú dins del local, a més ha d’estar controlant constantment l’aforament i comprovant que tothom segui en taules de quatre persones. A més, lamenta que les mesures són incoherents perquè les aglomeracions es generen a altres llocs i amb el nou horari, fins i tot, davant de la cafeteria.

Sorinas afegeix que les conseqüències de tots els tancaments seran terribles pel sector. Per aquest motiu demana ajuts.

Tots dos preveien un augment de la feina amb les festes de Nadal, però arran del tancament parcial creuen que no serà així.