Els Reis Mags d’Orient arriben a Sallent

173
Els Reis rebent els infants, l'any 2012 Font: Salvador Arderiu.

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Sallent aquest dimarts a les 6 de la tarda pel Pont Nou i recorreran els trams del c/ Cós, continuaran pujant pel c/Bisbe Valls, el c/ Àngel Guimerà, la plaça Anselm Clavé, el c/ Sant Víctor i el c/ Secretari Bonet fins a arribar a la plaça Sant Antoni Maria Claret, on se’ls oferirà la clau del poble.

La regidora de festes, Anna Maria Fernández, remarca la importància de rebre els Reis Mags amb fanalets, ja que “esperen que tots els nens i nenes del poble els rebin molt bé perquè se sentiran més estimats i l’any vinent tornaran”. Així que els més menuts de la casa podran preparar els seus fanalets al taller que ha organitzat la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret el mateix dimarts a les 11 del matí.

La regidora de festes també desvelen que els Reis Mags porten moltes sorpreses, entre d’altres una actuació de 5 patges malabaristes a la Plaça de la Pau.

La primera presa de contacte va ser dilluns passat, amb la vinguda del patge reial. L’Olga Gili ens ho explica:

A més de la comissió de reis, formada per més d’una quinzena de persones, entre particulars i entitats, també van participar més de cent voluntaris en l’organització de la cavalcada.