Els Reis d’Orient passen per Sallent acompanyats dels personatges de Disney

93
Els Reis d'Orient a Sallent FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT
Els Reis d'Orient a Sallent FOTO.AJUNTAMENT DE SALLENT

L’arribada de ses Majestats els Reis Mags d’Orient és una cita ineludible pels sallentins i sallentines cada 5 de gener. Enguany, com era d’esperar, els Reis Mags i tota la comitiva que els acompanya han tornat a visitar Sallent repartint caramels, somriures i il·lusió.

En aquesta ocasió, però, els reis mags han arribat des del carrer estació canviant lleugerament el recorregut habitual. Han fet parada a la plaça de la vila on l’alcalde de Sallent, David Saldoni, els ha lliurat la clau màgica del municipi que els ha permès deixar regals, per a petits i grans, a totes les llars de Sallent. L’última parada, fidel als altres anys, ha estat la plaça Santa Antoni Maria Claret. Allà els esperava el consell d’infants per donar-los la benvinguda.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat els personatges animats de Disney; en Marshal, la Chase, l’Skye, la Poppy i en Mickey i la Minnie Mouse, que han acompanyat la cavalcada interactuant i fent-se fotos amb els més menuts. La companyia Filigrana també seguia la comitiva dels Reis Mags i han delitat a tothom amb els seus espectacles de llum i foc.

Cal destacar també que els patges reals han vingut per primera vegada amb carrossa i la dels carboners i la dels regals s’ha modernitzat. Els cotxes que tiraven les carrosses han vingut molt engalanats.