La Comissió dels Reis d’Avinyó informa que aquest any la Cavalcada serà un xic diferent per la situació d’emergència sanitària que viu el país. Ses Majestats no podran fer el recorregut amb les tradicionals carrosses. Tot i això, els Reis faran el recorregut pel poble en camions per poder circular per més carrers i, d’aquesta manera, arribar a portar els regals a totes les cases dels nens i nenes del poble.

L’itinerari començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la Cruïlla d’Oló i acabarà al sector de la residència situat al carrer Santiago Rusiñol. La comissió recorda que per poder fer l’entrega de regals cal recollir una caixa al Casal del Passeig del 21 de desembre fins el 2 de gener de 2/4 de 5 fins a les 7 de la tarda. La caixa conté una etiqueta que cal omplir amb les dades i l’adreça escrites en majúscules per facilitar la lectura als Reis Mags d’Orient. També cal posar un telèfon mòbil per incloure’l a un grup de Whatsapp. D’aquesta manera, es podrà avisar a tothom de per on estan passant Ses Majestats.

Per tal de no passar fred i poder mantenir les normes de seguretat per la covid, la Comissió recomana no seguir la rua i esperar la visita quan toqui. D’altra banda, per poder entregar les cartes i les pipes, el patge reial serà a la plaça Major el dia de Sant Esteve a partir de 2/4 d’1 del migdia. Val a dir que el format d’aquests actes pot veure’s alterat en funció de les noves instruccions sanitàries dels propers dies.