Els Picapolls de la Gavarresa tancaran la temporada sent de les colles més segures

221
5 de 6 dels Picapolls de la Gavarresa. -Foto: Picapolls

La Fira de la Verema d’Artés va servir per què els Picapolls de la Gavarresa duguessin la camisa per últim cop a casa aquesta temporada. Dissabte a la tarda van descarregar el 5 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6 amb el pilar.

Els Picapolls de la Gavarresa arribaran a l’última actuació de la temporada sense haver caigut cap vegada i descarregant tots els castells que s’han plantejat. La colla de la camisa morada va confirmar aquesta bona pràctica descarregant dissabte passat a la tarda el 5 de 6, el 2 de 6 i el 4 de 6 amb el pilar i arribant a les 30 estructures de sis pisos descarregades aquesta temporada, excloent els pilars de 4.

Ara només els queda desplaçar-se fins a Súria per tancar la temporada i el seu cap de colla, Xavier Casadesús, ha explicat a Ona Bages que espera una actuació “tranquil·la de final de temporada”.

Xavier Casadesús, cap de colla dels Picapolls de la Gavarresa

En general, la valoració que ha tret Casadesús de la temporada és positiva. D’altra banda, li hagués agradat arribar a dur estructures més grans a plaça. Per exemple, el 4 de 7, que ja van descarregar al 2016, el 7 de 6 o el pilar de 5.

Xavier Casadesús, cap de colla dels Picapolls de la Gavarresa