Per 9è any consecutiu els Pastorets del Ferrer Magí d’Enriqueta Capellades, han omplert el Teatre Casal Cultural de tradició i rialles.

Després de molts assajos, el grup Elenc dels Pastorets ha estrenat amb èxit les novetats de l’obra. Un decorat amb efectes especials que permet jugar amb la profunditat de l’escenari i noves incorporacions en el càsting. Dos actes i un entre-temps que de ben segur no van deixar indiferent a ningú després de veure ballar els dimoniets amb la cançó High Way to Hell de AC/DC o veure el mossèn amb la perruca de l’àngel. A la caldera del Pere Botero, aquest any, hi van a parar alguns polítics com la vicepresidenta del Govern Central, Soraya Saenz de Santamaria  i també el director del Fons Monetari Internacional, Rodrigo Rato.

En declaracions a Ràdio Sant Fruitós, el director dels Pastorets, Enric Rafart,  ha fet una valoració positiva per part del grup d’actors i actrius, però creu que l’equip tècnic i directiu ha d’agafar pràctica amb els nous decorats per treure-li tot el suc possible i encarar així amb més força la celebració del desè aniversari de l’Elenc Pastorets de l’any que ve.