Els Pastorets de Sant Fruitós baixen el teló satisfets i esperen amb ganes el 10è aniversari

138
Pastorets 2015 Sant Fruitós de Bages

Per 9è any consecutiu els Pastorets del Ferrer Magí d’Enriqueta Capellades, han omplert el Teatre Casal Cultural de tradició i rialles.

Després de molts assajos, el grup Elenc dels Pastorets ha estrenat amb èxit les novetats de l’obra. Un decorat amb efectes especials que permet jugar amb la profunditat de l’escenari i noves incorporacions en el càsting. Dos actes i un entre-temps que de ben segur no van deixar indiferent a ningú després de veure ballar els dimoniets amb la cançó High Way to Hell de AC/DC o veure el mossèn amb la perruca de l’àngel. A la caldera del Pere Botero, aquest any, hi van a parar alguns polítics com la vicepresidenta del Govern Central, Soraya Saenz de Santamaria  i també el director del Fons Monetari Internacional, Rodrigo Rato.

En declaracions a Ràdio Sant Fruitós, el director dels Pastorets, Enric Rafart,  ha fet una valoració positiva per part del grup d’actors i actrius, però creu que l’equip tècnic i directiu ha d’agafar pràctica amb els nous decorats per treure-li tot el suc possible i encarar així amb més força la celebració del desè aniversari de l’Elenc Pastorets de l’any que ve.