Els Pastorets de Balsareny estan acabant de posar a punt el muntatge de l’obra Salut, pastors! (que falta ens fa!), amb dramatúrgia i direcció de Climent Ribera. La mateixa obra, moderna i trencadora, que es va escenificar la temporada passada amb bona acceptació del públic, no va poder completar les representacions previstes a causa de les restriccions sanitàries per prevenir la pandèmia.

Els mateixos protagonistes defineixen l’obra com un espectacle trencador, contemporani, amb un subtext innovador, on els personatges tradicionals prenen vida en l’actualitat, deixant de banda els poders sobrenaturals. Aquests personatges són del tot humanitzats i viuen els problemes de la gent del nostre temps. En el seu recorregut, els personatges faran un important viatge emocional, aprenent que és difícil i injust posar etiquetes de bons i dolents, ja que simplement existeixen les situacions i els camins per on decidim tirar.

L’obra, amb onze actors i una durada de 70 minuts, es presentarà, en doble sessió, els dies 25 de desembre a les sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre, i els dies 2, 9 i 16 de gener de 2022, a les cinc de la tarda i a les set de la tarda. La venda anticipada es podrà fer al web dels pastorets de Balsareny