Els partits de Santpedor encaren la recta final de campanya electoral amb diferents actes

160
Representants de JxS, PM, i ERC a l'últim ple de la legislatura. No hi ha, per tant, membres de la CUP ni de SeCP
Representants de JxS, PM, i ERC a l'últim ple de la legislatura. No hi ha, per tant, membres de la CUP ni de SeCP

Junts per Santpedor i Progrés Municipal seran avui a la Capella de Sant Andreu i la biblioteca per exposar el seu programa. Demà els seguiran Santpedor en Comú Podem i ERC, i divendres la CUP

Queden només tres dies de campanya electoral i els partits volen aprofitar per fer els últims actes i donar a conèixer el seu programa electoral.

Avui mateix Progrés Municipal presentarà el seu programa electoral a la biblioteca Pare Ignasi Casanovas, a partir de les 20h. Això serà just després que el candidat del partit, Ferran Tarazona, i alguns membres de la seva llista, facin una entrevista a Ràdio Santpedor a les 19h.

Més tard serà Junts per Santpedor qui presentarà el seu projecte pel poble, a la Capella de Sant Andreu, a partir de les 21:30h. Des de la formació que encapçala Antoni Puiggròs volen posar en relleu els punts claus del seu programa i l’equip de persones que l’han confeccionat. En aquest cas, l’entrevista amb Ràdio Santpedor serà dijous, també a les 19h.

Santpedor en Comú Podem, amb Jesús Puig al capdavant, ha optat per demà dijous per fer l’acte central de campanya. Serà a les 19h a la Capella de Sant Andreu i comptarà amb la presència del diputat al Parlament, Marc Parés, i l’ex diputada, Laura Masana.

Just després, Esquerra Republicana de Santpedor presentarà el seu programa pel poble a la Plaça Gran i faran botifarrada i concert de Jaume Barri. Això serà a partir de les 20:30h. Val a dir que ERC seran els últims a passar per Ràdio Santpedor per ser entrevistats, divendres a les 19h.

I divendres, últim dia de campanya, serà el torn per la CUP. Els cupaires faran el seu acte a les 18h a la Plaça Gran (Cal Llovet si hi hagués pluja) per exposar el seu programa. Un acte que anirà acompanyat d’un taller de dansa i de l’actuació dels bastoners Manrússia Van del Pal. Més tard hi haurà els parlaments d’Ernest Clotet, alcalde d’Artés per la CUP, i Roser Alegre, que encapçala la candidatura Fem Manresa. I també un vídeo de suport d’Anna Gabriel. Per rematar-ho a les 20.30 hi haurà botifarrada popular (amb opció vegana) seguida del concert d’Agus Tito’s i Ayawascat, que s’allargarà fins a la mitjanit.