Els participants de l’Estiu Jove de Sant Fruitós sospitosos de contagi donen negatiu

147
Espai Nexe, organitzador de l'Estiu Jove de Sant Fruitós
Espai Nexe, organitzador de l'Estiu Jove de Sant Fruitós

D’aquesta manera, l’Ajuntament anuncia que es reprenen les activitats programades de l’Estiu Jove de Sant Fruitós de Bages. La decisió arriba després que la totalitat dels participants sospitosos de contagi hagin donat negatiu en els resultats de les proves PCR.

De la mateixa manera, el govern municipal havia pres la decisió divendres passat de suspendre les activitats d’estiu de l’Espai Jove Nexe de Sant Fruitós. La raó era que alguns dels joves que havien participat a les activitats de l’Estiu Jove havien presentat simptomatologies lleus compatibles amb la Covid-19. 

Malgrat tot, ahir dilluns van arribar els resultats del testos PCR i aquests han sortit tots negatiu. Per tant, les activitats previstes fins els 26 de juliol s’acabaran duent a terme.

Finalment només han quedat suspeses la gimcana de divendres 17, la “Water Party” de dissabte 18 i un combat amb làsers que s’havia de fer diumenge 19 de juliol. En aquest sentit, des del govern municipal estan treballant per reprogramar les activitats suspeses perquè els joves puguin acabar gaudint de totes les propostes previstes.