L’Ajuntament de Manresa ha informat que el servei d’estacionament en zona blava passarà divendres a ser gestionat per l’empresa municipal Forum. És l’endemà que s’esgoti el contracte amb l’actual concessionària (Eysa). La transició del servei farà que les màquines de pagament estiguin inoperatives entre les 9 del matí i les 16 de la tarda. 

Després d’aquest temps, les noves tarifes entraran en vigor: 1,50 euros per la zona blava, 1,30 la zona taronja, 75 cèntims per als vehicles de zero emissions i 6 euros per l’anul·lació de denúncies. Durant el divendres al matí es farà una readaptació de tots els parquímetres i una actualització dels sistemes de pagament amb targeta bancària.

Ara bé, durant els primers dies, el pagament només es podrà efectuar amb monedes i a través de l’aplicació mòbil El Parking, la mateixa que ja hi havia fins ara. El pagament amb targeta bancària no serà operatiu fins al 5 de juny, a causa de les operacions d’actualització del sistema de pagament que s’han de realitzar als parquímetres.

Aprofitant aquesta nova etapa, l’empresa municipal Forum estrena nova imatge amb nou logotip. D’aquesta manera, es pretén modernitzat la marca.