Els nens i nenes del Consell d’Infants de Santpedor reben una ‘missió’ del Consell Comarcal

302
Alumens de 4rt de l'escola La Serreta gravant el Gronxador a Ràdio Santpedor
Alumens de 4rt de l'escola La Serreta gravant el Gronxador a Ràdio Santpedor

Ho han explicat al programa El Gronxador d’Ona Bages, que fan escolars de Santpedor i Castellnou de Bages

Ja som en època de Carnavals. Els nens i nenes de 4RT de La Serreta, ens ho expliquen tot sobre aquesta tradició tan esbojarrada i divertida. A més, ens diuen com va anar el Cros Escolar que es va fer just al costat de la seva escola i també parlen d’un gran escriptor com és Roahl Dahl i d’una actuació molt especial del Circ du Solei, relacionada amb la pel·lícula Avatar

Els alumnes de 6è del Llissach expliquen com va anar la xerrada fills adolescents i addicions, que es va fer a principis de mes a l’Auditori Convent de Sant Francesc. I fan dues recomanacions literàries, en català, i en anglès.

Des del Riu d’Or comparteixen amb nosaltres poemes de Carnestoltes i dites del mes de març.

I al Consell d’Infants tenen ‘missió’ que se’ls ha encomanat des del Consell Comarcal del Bages. Té a veure amb la convivència i els drets de les persones.

Com sempre al final del programa és el torn per les recomanacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Santpedor, que avui ens portaran una actuació espectacular que mescla dues cançons del mític grup americà Nirvana: About a Girl, i Come as You Are, en versió orquestra.