Establiment de Manresa on un jove de 19 anys ha robat una caixa registradora. - Foto: Mossos d'Esquadra
Establiment de Manresa on un jove de 19 anys ha robat una caixa registradora. - Foto: Mossos d'Esquadra

Els fets van passar al voltant de 2/4 de 3 de la matinada del passat 24 de desembre al passeig Pere III. Els agents que patrullaven per la zona van veure un home que vestia de fosc en actitud sospitosa i s’hi van apropar. Va ser llavors quan la patrulla va comprovar que la persona portava una caixa enregistradora a les mans. Els agents van intentar barrar-li el pas amb el cotxe policial però el jove els va llençar la caixa ocasionant danys a la carrosseria. Una situació que el detingut va aprofitar per escapolir-se corrents.

Els Mossos van iniciar un operatiu de seguiment i, finalment, el van poder aturar. El presumpte lladre va reaccionar de manera agressiva i va intentar colpejar els policies amb els punys. Malgrat tot, els agents el van poder arrestar.

Un cop duta a terme la detenció, els Mossos van comprovar els establiments de la zona i van trobar-ne un a pocs metres amb la porta de vidre forçada, l’interior regirat i amb un taulell amb un espai que quadrava amb el lloc on hi havia la caixa enregistradora robada.

El detingut és un veí de Manresa, de 19 anys i nacionalitat marroquina, que té nombrosos antecedents per fets similars. El jove va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va acabar decretant la seva llibertat amb càrrecs.