Els Mossos d’Esquadra detenen un home d’Avinyó per haver atracat a un restaurant de Sallent amb una escopeta

191
Plans de la Sala

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Moià i el propietari del Mas de la Sala, han pogut identificar l’home que ahir va entrar amb una escopeta de caça de doble canó, al restaurant la Sala de Sallent. L’home és d’Avinyó i el van detenir en el seu domicili dues hores després.

El veí de 55 anys, va entrar dins del local, va disparar un tret a una columna i finalment va agafar la caixa enregistradora. Segons els propietaris, el lladre s’hauria emportat uns 500 euros.

Els Mossos, segons ho han pogut confirmar a Ona Bages, van rebre l’avís a les quatre de la tarda a través del 112 i s’hi van acostar els ARRO i la Seguretat Ciutadana. Els mateixos ARRO van ser els que van detenir a l’home dues hores després dels fets, a les 6 de la tarda. A hores d’ara, l’home està detingut acusat de robatori amb violència i tinença d’armes i explosius, ja que l’escopeta que portava no tenia llicència.

El propietari de l’establiment va ser qui va descriure a l’atracador i va facilitar a la policia dades físiques i de vestuari per identificar-lo.

Amb la informació, també del cotxe, s’ha dirigit al seu domicili a la urbanització Urbisol, al terme municipal d’Avinyó i ha detingut l’autor de l’assalt, un home de 55 anys, que ha estat detingut com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. En aquesta operació també s’han mobilitzat les policies locals de Sallent i Sant Fruitós de Bages.