Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Els moianesos majors de 30 anys tenen cita a dos punts massius de vacunació

Un es farà aquest dijous a Moià i l’altre dimarts que ve a Artés. 

El Departament de Salut ha preparat dues jornades maratonianes per fer que els moianesos i moianeses de més de 30 anys es puguin posar la primera dosi de la vacuna sense haver de demanar cita a través de la pàgina web. 

El primer punt de vacunació és l’Espai Cultural Les Faixes de Moià el proper dijous 8 de juliol. Cal pertànyer a l’àrea bàsica de salut de Moià, que engloba les poblacions de Castellterçol, Castellcir, l’Estany, Sant Quirze Safaja i la pròpia capital. A més, és obligatori no haver rebut cap dosi de la vacuna, no tenir cita programada i dur la targeta sanitària. 

Per la seva banda, els habitants de Calders, Monistrol de Calders i Santa Maria d’Oló hauran de desplaçar-se a Artés, al Bages, el proper 13 de juliol, de 9h del matí a les 6h de la tarda, a la Sala Dos de Gener. Els requisits per participar-hi són exactament els mateixos. 

A tot això, la meitat dels habitants del Moianès ja han rebut, com a mínim, una dosi de la vacuna i un de cada tres ja disposa de la pauta completa.