Els millors concerts pels 25 anys de l’Escola Municipal de Música de Santpedor

194

25 anys compleix enguany l’Escola Municipal de Música de Santpedor. Queda enrere el juliol de 1989, quan un grapat de pares i mares de la jove Big Band de Santpedor van tenir la iniciativa de crear un centre per ensenyar música. Dels 23 alumnes d’aquell primer any han passat als 213 que ha acollit l’últim curs l’Escola de Música i que deixen gairebé petites les instal•lacions.

L’Escola de música és un referent al poble per moltes generacions que han passat per les seves aules per iniciar-se en el món de la música. Algunes d’elles han aconseguit fins i tot fer de la música el seu ofici, o fer-ho parcialment almenys. És el cas de molts dels músics que realitzaran precisament els concerts de commemoració de 25 anys del centre. La directora de l’escola, Montserrat Caparrós, s’enorgullia d’aquest fet en l’entrevista als informatius de diumenge passat tot i que incidia en la importància de fer “gaudir als nens mentre aprenen música”.

La programació pels actes de celebració dels 25 anys de l’Escola Municipal de música consta de varis concerts al llarg de les següents quatre setmanes que podreu consultar a l’agenda cultural del poble, a més, l’escola oferirà un recull de fotografies d’aquests 25 anys que podreu visitar a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas primer, i més tard a la mateixa escola de música.