El millor bartender d’espanya 2023, el restaurant més recomanat pel programa Joc de Cartes i un concert de Joan Dausà que té penjat el cartell d’esgotat des de fa mesos. La segona edició de l’OH Festival, que combina música, activitats i gastronomia, presenta les seves últimes novetats gastronòmiques. 

Aquesta edició tindrà més dies. En total, 3, del 12 al 14 d’octubre. El cap de cartell és Joan Dausà però també hi haurà actuacions de Blaumut i Suu, entre d’altes. Pel que fa a les novetats gastronòmiques que es van anunciar ahir, entre l’oferta hi haurà el que s’ha considerat el millor cocteler d’Espanya. Ell és David Navarro. L’acompanyarà la Carlota Claver, que regenta el restaurant La Gormanda i que és un dels restaurants que més ha recomanat el presentador de Joc de Cartes, Marc Ribas. El director del festival, Esteve Llombart, deia durant la primera presentació del festival que l’ambició ha crescut. 

 

Pel que fa a les activitats, hi haurà una festa Holi i també una “silent disco”, que és una mena de concert en mode discoteca i on la música s’escolta a través d’uns auriculars que emeten llums de colors. 

Llombart també destacava la singularitat del festival en relació a la seva ubicació:

 

Una última novetat: aquest any el Festival Internacional de Cinema Social, Clam farà una petita mostra a l’ÓH, amb mostres de films subtitulats al català. 

CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ!