Els menors de 16 anys que han adquirit entrades per assistir al concert de Txarango que es realitzarà al Pavelló d’Esports de Sant Fruitós de Bages el pròxim 26 de gener, hauran d’anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, qui també ha de disposar d’una entrada. Així ho ha recordat l’Ajuntament del municipi que ja ho va anunciar abans que els tiquets es posessin a la venda. Una informació que, a més, consta a l’anvers de les entrades físiques en paper.

El consistori realitza, així, aquest recordatori per tal d’assegurar que totes les persones que assisteixin al concert portin el seu DNI tant per acreditar la seva edat abans d’entrar al recinte i identificar que la persona menor d’edat està acompanyada del seu pare, mare o tutor legal. Ho fan d’acord a l’article 53 del Decret 112/2010 del 31 d’agost pel qual s’aprova el Reglament d’Espectacles públics i activitats recreatives: Limitacions d’accés per a les persones
menors d’edat. Un document que en el seu punt 2 concerta que les persones menors de 16 anys
tenen prohibida l’entrada a les discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors.

Davant d’això, l’Ajuntament demana als assistents que si tenen qualsevol dubte es poden dirigir a l’Àrea de cultura o fer una consulta telefònica al 93 878 80 31.