Els mecànics del Bages es trobaran el pròxim dilluns 4 d’octubre a l’Hotel Mas de la Sala de Sallent, en un acte organitzat per la Unió d’Empresaris de Catalunya. Serà la segona edició d’aquesta trobada després de l’èxit de participació en la primera edició, la del 2019.

Dos anys més tard, els mecànics del Bages es tornaran a reunir en una trobada informativa, però festiva, on s’inclou sopar per als assistents. L’objectiu d’aquesta trobada és que els tallers de la zona puguin expressar les seves inquietuds i dubtes i que puguin rebre assessorament de forma directa per part del gremi. A més a més, la jornada tractarà temes d’actualitat per als mecànics, com per exemple com treure profit del nou aplicatiu per saber com està el parc d’automòbils del teu territori o com minimitzar els problemes a través de la prevenció.

L’acte es durà a terme a les 8 del vespre a l’Hotel Mas de la Sala de Sallent i després de la sessió informativa els assistents gaudiran d’un sopar a peu dret on podran seguir debatent sobre les qüestions tractades d’una manera més distesa.