Els joves poden participar en l’elaboració del Pla Local de Joventut

115

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està treballant en l’elaboració del Pla Local de Joventut del municipi que ha d’establir les línies polítiques que es duran a terme de cara al període 2018-2021 en l’àmbit de joventut. Així, el consistori fa una crida als joves a participar-hi. Poden fer-ho de diferents formes: una d’elles és responent un qüestionari per conèixer la seva visió sobre les principals qüestions que afecten al joves com poden ser l’oci, l’educació, l’accés a l’habitatge i al mercat laboral o l’esport.

L’enquesta va dirigida als santfruitosencs d’entre 12 i 35 anys, i els resultats que se n’extreguin permetran identificar millor les necessitats i dificultats del jovent del municipi per plantejar propostes i solucions. Es pot respondre l’enquesta fins el proper dimarts 21 de novembre a través de l’APP mòbil municipal en el seu apartat de “NexeJove” o a través de l’enllaç amb qualsevol dispositiu connectat a internet.

La propera acció que es durà a terme per tal d’elaborar el Pla Local de Joventut, serà la Trobada Jove que tindrà lloc el diumenge 3 de desembre.