L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages està treballant en l’elaboració del Pla Local de Joventut del municipi que ha d’establir les línies polítiques que es duran a terme de cara al període 2018-2021 en l’àmbit de joventut. Així, el consistori fa una crida als joves a participar-hi. Poden fer-ho de diferents formes: una d’elles és responent un qüestionari per conèixer la seva visió sobre les principals qüestions que afecten al joves com poden ser l’oci, l’educació, l’accés a l’habitatge i al mercat laboral o l’esport.

L’enquesta va dirigida als santfruitosencs d’entre 12 i 35 anys, i els resultats que se n’extreguin permetran identificar millor les necessitats i dificultats del jovent del municipi per plantejar propostes i solucions. Es pot respondre l’enquesta fins el proper dimarts 21 de novembre a través de l’APP mòbil municipal en el seu apartat de “NexeJove” o a través de l’enllaç amb qualsevol dispositiu connectat a internet.

La propera acció que es durà a terme per tal d’elaborar el Pla Local de Joventut, serà la Trobada Jove que tindrà lloc el diumenge 3 de desembre.