Els ingressos per coronavirus als hospitals d’Althaia segueixen baixant, però es confirmen 4 morts en les darreres hores

164

Una jornada de dimecres amb molt poques variacions quant a les xifres del coronavirus als hospitals de la Fundació Althaia de Manresa. Malgrat que la xifra de persones ingressades pel virus segueix una tendència a la baixa, també s’han de seguir lamentant noves defuncions. Avui, s’han confirmat quatre noves víctimes de coronavirus als hospitals manresans que se sumen a les 124 totals.

Pel que fa als ingressats per COVID-19, ara mateix, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, al Centre Hospitalari i a la Clínica Sant Josep, hi ha 207 persones ingressades, 3 menys que dimarts. Cal recordar que el passat divendres la xifra d’ingressats per coronavirus als hospitals d’Althaia era de 192, però va repuntar el cap de setmana fins als 228. Des de llavors, aquest número ha anat baixant a poc a poc.

Les altes tampoc han experimentat un canvi important. Avui s’han confirmat 10 més que el dilluns, per bé que el total arriba a les 619 des que es va dur a terme el primer ingrés a Manresa. On sí que hi ha hagut un increment és en el nombre de sanitaris d’Althaia que han donat positiu per Covid-19. Ara mateix hi ha 124 de confinats, 110 dels quals han donat positiu.