Els infants de Sant Fruitós van celebrar ahir el 8 de març amb la puça d’Ai Carai

173
Acte pel 8 de març, actuació Ai Carai, 11 de març del 2016

Unes 60 persones entre infants i adults, van commemorar divendres a la tarda el dia de la dona treballadora amb la història de la petita puça al ritme de les cançons de la companyia Ai Carai.

L’acte era a dos-quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca, però va començar mitja hora més tard del previst per problemes logístics de la companyia.

Les alumnes de l’aula socioeducativa van fer la lectura del manifest del 8 de març i tot seguit va començar el conte de la petita puça acompanyat d’il·lustracions i cançons cantades en directe. Els infants ballaven i cantaven amb les dues dinamitzadores d’Ai Carai tot seguint la història d’una puça que lluitava per superar les desigualtats i complir el seu somni de ser una puça de circ.

La regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, explicava en una entrevista feta al programa de ràdio Sant Fruitós en moviment, que es va escollir fer aquest acte perquè donava un missatge clar als infants a partir de 6 anys, però també adaptada al públic adult.

L’acte estava organitzat per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i formava part de la campanya col·lectiva del consell comarcal i del servei d’informació i atenció a la dona, que vol afavorir a la igualtat i coresponsabilitat entre homes i dones.