Els grups municipals de Sant Vicenç donen suport unànime a Adriana Delgado

213

Tots els grups municipals de Sant Vicenç de Castellet s’han unit per donar suport a l’Alcaldessa Adriana Delgado. Recordem que la fiscalia es va querellar per desobediència contra els independentistes de la mesa del parlament.

Davant d’això tots els grups municipals que formen l’Ajuntament, ERC, Junts, PSC i En Comú, han expressat el seu suport i solidaritat a l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet. Per part dels grups han volgut manifestar també que el Parlament de Catalunya, com a màxima representació de la sobirania del poble de Catalunya, ha de poder debatre sobre qualsevol qüestió política. Defensen la voluntat de trobar una solució política per a resoldre conflictes polítics i exigeixen la desjudicialització de la política. El cap de l’oposició Dani Mauriz assegura que en un estat democràtic no es pot permetre fer la vista grossa en un cas així. A més ha separat per una banda la figura que té dins i fora de l’Ajuntament. 

La querella també va anar en contra del president Roger Torrent, el vice-president Josep Costa i els secretaris Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado.