Els gimnasos de casa nostra temen que un nou confinament els comprometi el negoci

167

El sector del fitness veu amb optimisme el rellançament del negoci, però també tem un nou confinament. Els gimnasos de casa nostra fan una valoració positiva dels primers mesos des de la reobertura. Tot i que el ritme no és el mateix i molts clients encara són reticents a trepitjar un gimnàs, el cert és que el negoci es va adaptant a la nova normalitat. Sentim les declaracions de Pere Arévalo, gerent del gimnàs Vela de Manresa, a La Central d’Ona Bages.

Els gerents dels gimnasos de casa nostra coincideixen però en que la gent està molt conscienciada i que sí no hi ha un segon confinament, el negoci pot anar endavant. Davant el tancament de gimnasos de l’àrea metropolitana de Barcelona, Albert Canal, gerent del gimnàs Nats de Sant Fruitós de Bages, assegura que les autoritats sanitàries saben el que es fan. Això sí, un segon tancament del negoci pot comprometre i molt la viabilitat del gimnàs.

Per Arévalo, un segon confinament s’hauria d’encaixar i no saben quin recolzament tindrien per part de les institucions. Malgrat les ajudes, el gerent del Vela reconeix que seria dur.

Els dos gerents coincideixen però en que la gent està molt conscienciada i que sí no hi ha un segon confinament, el negoci pot anar tirant. En el cas del Vela, Arévalo ha copsat les opinions de molts clients que prefereixen arrancar al setembre per veure com avancen els esdeveniments. En el cas del Nat’s, sí que han perdut una quantitat considerable de socis i els que encara estan apuntats però no van al gimnàs és perquè encara no es troben segurs.

Un Nat’s que per cert, sí organitza casals esportius per canalla i de fet podriem dir que és un dels brots verds de tot plegat. Els casals estan funcionant tot i la nova normalitat i Canal ens explicava que les famílies han estat molt conscienciades des del principi.

Recupera les entrevistes amb els gerents dels dos gimnasos.