Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Els germans olonencs, Lluc i Txell Casas, triomfen als Campionats de Catalunya de Natació

El Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví es va celebrar el passat divendres, dissabte i diumenge, dies 25, 26 i 27 de juny, a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. 

En Lluc Casas, de 13 anys, va aconseguir endur-se 3 medalles d’or i una de plata. Va aconseguir la primera posició en la categoria masculina de 100 metres lliure, amb un temps de 58 segons; també en la de 200 metres lliure, amb un temps de 2 minuts i 9 segons; i en la de 200 metres papallona, amb un temps de 2 minuts i 28 segons. Va quedar segon en la prova de 100 metres papallona amb un temps d’1 minut i 7 segons.

Per la seva banda, la seva germana, Txell Casas d’11 anys, va quedar segona a la categoria femenina de 100 metres papallona, amb un temps d’1 minut i 19 segons; i tercera en la prova de 200 metres lliure, amb un temps de 2 minuts i 35 segons. També va fer un bon paper en la prova de 100 metres lliure i en els 200 metres papallona, on va quedar quarta, a molt poc de la medalla de bronze.

Un paper molt destacat dels dos germans que els convalida per participar al proper Campionat de Natació d’Espanya. Una competició que tindrà lloc el 14 de juliol a Tarragona. Així ho explica Lluc Casas. 

Els dos nedadors, residents a Oló, competeixen a les files del Club Natació Sallent, on entrenen cada setmana de dilluns a divendres.