Els finalistes del 10è Concurs de música jove de Santpedor compartiran escenari amb Lildami

74

El concert de música jove de Santpedor, que tancarà l’Estiu Jove 2022, tindrà lloc el divendres 29 de juliol a partir de les 8 del vespre i comptarà amb els tres grups finalistes del 10è Concurs de música jove i amb Lildami com a artista convidat.

El raper terrassenc oferirà un concert en el marc de la seva gira 2022 ‘Cal Damià’ i tancarà el Concurs de música jove de Santpedor 2022, que arriba a la desena edició apostant per la música entre els joves.

Sharp (rock-metal), Fracàs (punk-indie en català) i Atzavara (rock-reggae-ska-punk) son les formacions finalistes escollides pel jurat. Provenen de diferents punts del territori català (Pallejà, Girona i Terres de Lleida) i tots ells estan formats per joves menors de 30 anys.

A banda de la possibilitat de tocar al concert jove de Santpedor, els tres grups opten al primer premi, valorat en 500€, i al segon i tercer premi, valorat en 250€. L’ordre dels guanyadors s’anunciarà el mateix dia al finalitzar el concert jove després del recompte de votacions del públic assistent al concert.