Els estudiants d’arquitectura presentaran els avantprojectes del Barri de l’Estació aquest dimecres

146

Els estudiants del Màster de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) mostraran els seus avantprojectes pel futur urbanístic del Barri de l’Estació. Ho faran el dimecres 16 de febrer a dos quarts de vuit del vespre a la Sala Vilà i Valentí.

Els avantprojectes han estat creats de la informació històrica facilitada per l’Ajuntament i per l’opinió dels sallentins i sallentines. En aquesta primera sessió s’explicaran les propostes inicials i de cara el juliol es presentaran els projectes definitius de cada alumne amb plafons i maquetes, que s’estudiaran per decidir el millor futur pel barri de l’Estació.

Els alumnes del màster treballen des de la tardor per presentar els projectes de millora del barri. Però no ha estat fins ara que s’ha portat a plenari l’aprovació del conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Ajuntament de Sallent.

La regidora de l’Ajuntament, Rosa Argelaguet explica el conveni:

El conveni, doncs, arriba mig any després que els estudiants d’Arquitectura comencessin a treballar amb els projectes del Barri de l’Estació. Això ha creat polèmica amb la CUP, l’únic partit en votar en contra, que reitera la “mala gestió” del temps a l’hora de portar aquest conveni a plenari.

Albert Junyent, regidor de la CUP, explica que no entén perquè ara els demanen l’opinió si des d’un inici no els van preguntar si els semblava bé el conveni.

Tot i així, tots els grups municipals coincideixen que estan molt satisfets amb la feina i la motivació d’aquests estudiants.