Els donatius recaptats a la Transèquia es destinaran al finançament de tallers per a evitar casos de violència masclista

116

La Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia ha decidit convertir les donacions solidàries dels participants de la Transèquia 2020, en financiació per a tallers amb l’objectiu d’evitar casos de violència masclista. La Fundació va recaptar 2.301 euros a la caminada solidària, els quals seran lliurats al Servei d’Infromació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Manresa.

Es tracta d’una recaptació solidària pel projecte “Caminem cap a la igualtat” la qual anirà dirigida a un programa de taller per a homes i joves d’entre 14 i 18 anys per tal de prevenir la violència masclista. Uns tallers que serviran per a reconèixer i qüestionar actituds masclistes, a més de donar eines per a investigar noves formes d’expressar la masculinitat. Es duran a terme 4 tallers de 2 hores per unes 15/20 persones.

La voluntat de l’organització és incorporar la perspectiva de gènere a la Transèquia, mitjançant accions per bé de garantir la igualtat de gènere de manera transversal i en tots els àmbits de la caminada popular bagenca.