Els dissabtes de Plaça compleixen un any

135
Dissabtes a Plaça de Santpedor.
Dissabtes a Plaça de Santpedor.

Demà passat tornen Santpedor els dissabtes de Plaça. Aquest mes, però, serà una edició especial perquè bufen la seva primera espelma. De deu a dues a la Plaça Gran hi haurà els mercats de proximitat i ecològic i de la rampoina.

Per celebrar l’aniversari dels mercats s’ha triat el dia 30 de novembre enlloc del primer dissabte de mes perquè el divendres és festiu i així l’organització vol evitar perdre participants. Aquesta edició comptarà amb diverses novetats, com una degustació de l’anomenat caldo del mercat, elaborat amb productes de proximitat, o el concert de Clazzics a dos quarts d’una del migdia.

Cartell dels dissabtes de plaça.

A més, entre les novetats d’aquesta edició també hi haurà un sorteig per visitar el celler de l’Oller del Mas i fer un dinar de degustació amb maridatge de vins a l’Ó de Món Sant Benet. Ho ha explicat Abel Solé, un dels promotors dels dissabtes de Plaça.

Abel Solé, organitzador dels dissabtes de Plaça

Tot i les novetats, Solé ha assegurat que el mercat vol tenir la mateixa essència de sempre i per això les parades seran les de sempre. A més, també hi haurà un taller sobre plàstics.

Abel Solé, organitzador dels dissabtes de Plaça

Els mercats de proximitat i ecològic i de la rampiona, que estaven ubicats a la plaça de l’Esglèsia i a la Plaça Gran, fa uns mesos es van unir i es celebren plegats.