Els directors de ‘7 raons per fugir’ seran divendres a Navarcles pel passi del film

246
Sergi López en un moment de la pel·lícula '7 raons per fugir'
Sergi López en un moment de la pel·lícula '7 raons per fugir'

La pel·lícula ‘raons per fugir’ ja s’ha estrenat a més de 20 països

Navarcles acollirà aquest divendres el passi del film ‘7 raons per fugir’, en el marc del Cicle Gaudí de Cinema Català, que està triomfant a nivell internacional. La pel·lícula està dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto, i David Torras, i explica 7 històries que barregen horror i comèdia.

Set moments d’humor negre estranys, però pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa. Sergi López, Emma Suárez, Francesc Orella, Lola Dueñas, Àgata Roca i David Verdaguer, són alguns dels actors que donen vida a aquestes set històries d’humor negre que retraten una societat disfuncional.

Navarcles, a més, serà una de les 6 ciutats, de les 40 de tot Catalunya on està previst que es passi la pel·lícula, en què assistaran també membres de l’equip de rodatge. En aquest cas els tres directors. Un d’ells, Esteve Soler, ha parlat a Ona Bages de l’èxit “inesperat” que està tenint el film arreu, després d’haver-se estrenat a més de 20 països.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya a través de passis de pel·lícules arreu del territori a preus ajustats.