Els consellers infantils de Sallent filmen situacions de bon tracte cap a la gent gran

95
Infants graven amb gent gran FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT
Infants graven amb gent gran FOTO-AJUNTAMENT DE SALLENT

La setmana passada els consellers infantils del municipi van realitzar una filmació al Casal Cívic Sallent Centre on es veien representades diverses situacions que fomenten el bon tracte i els valors positius adreçats especialment cap a les persones grans i els infants.

Una de les situacions va ser una escena on se cedia el seient a dues persones grans, membres del show del casal de la gent gran que van accedir a participar en l’activitat. L’altra escena es demanava opinió als infants sobre un tema que a priori era per adults, però que al final els nens i nenes també hi participaven i aconseguien arribar a una solució efectiva.
Aquesta activitat s’emmarca dins el projecte “Tracta’m bé” impulsat des del Consell Comarcal del Bages. Cada municipi ha gravat un parell de situacions i la mostra final comarcal es projectarà a l’Espai Cultural Fàbrica Vella el pròxim 29 de maig.

El projecte, com totes les activitats que es fan des del Consell d’Infants, ha volgut estimular els infants fent-los partícips en la presa de decisions i tenint-los en compte davant de situacions concretes per fer-los persones responsables amb aquelles tasques que ja poden anar assumint per esdevenir persones empoderades i autònomes en un futur.