Els comerços sallentins podran convertir-se en punts de venda 24h a través de la plataforma Ofer.cat

136
Començament carrer del Cos, un dels carrers més dinamitzats comercialment de Sallent
Començament carrer del Cos, un dels carrers més dinamitzats comercialment de Sallent

Els comerços, empresaris i autònoms de Sallent podran crear ofertes digitals dels seus productes i serveis i convertir-se en punts de venda 24h. És una aposta de la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament, que s’adhereix a Ofer.cat, una plataforma catalana creada per dinamitzar digitalment el comerç.

A través del web de l’empresa, els interessats poden descarregar-se ja el formulari d’adhesió a la plataforma, que s’ha d’entregar posteriorment a l’ajuntament perquè el validi i puguin procedir a fer ús dels serveis d’Ofer.cat

Els serveis d’Ofer.cat es poden gestionar fàcilment a través del web www.ofer.cat i també de l’aplicació mòbil, descarregable per Ios i Android. Bona part dels serveis a què podran accedir els sallentins és gratuït, tot i que l’opció de vendre online és de pagament per cobrir les despeses de gestió bancària.

Els interessats podran assistir a la presentació del projecte que tindrà lloc al Viver d’Empreses “El Salt” el proper 19 d’abril a les 15:30h. En aquesta reunió s’explicarà el projecte, s’atendran preguntes i es farà una petita demostració del funcionament d’aquesta aplicació. Des de l’ajuntament es demana confirmar assistència s’hi es va a l’acte trucant al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament: 93 820 61 92, o bé, per e-mail: sll.promoeconomica@sallent.cat

Aquest conveni per dinamitzar i modernitzar el comerç i les empreses sallentines es suma al presentat a finals de mes passat amb la Fundació Punt CAT, perquè els petits comerços del poble es poguessin crear una pàgina web de forma fàcil i poc costosa.

Cartell ofer.cat a Sallent
Cartell ofer.cat a Sallent