Començament carrer del Cos, un dels carrers més dinamitzats comercialment de Sallent
Començament carrer del Cos, un dels carrers més dinamitzats comercialment de Sallent

Els comerços, empresaris i autònoms de Sallent podran crear ofertes digitals dels seus productes i serveis i convertir-se en punts de venda 24h. És una aposta de la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament, que s’adhereix a Ofer.cat, una plataforma catalana creada per dinamitzar digitalment el comerç.

A través del web de l’empresa, els interessats poden descarregar-se ja el formulari d’adhesió a la plataforma, que s’ha d’entregar posteriorment a l’ajuntament perquè el validi i puguin procedir a fer ús dels serveis d’Ofer.cat

Els serveis d’Ofer.cat es poden gestionar fàcilment a través del web www.ofer.cat i també de l’aplicació mòbil, descarregable per Ios i Android. Bona part dels serveis a què podran accedir els sallentins és gratuït, tot i que l’opció de vendre online és de pagament per cobrir les despeses de gestió bancària.

Els interessats podran assistir a la presentació del projecte que tindrà lloc al Viver d’Empreses “El Salt” el proper 19 d’abril a les 15:30h. En aquesta reunió s’explicarà el projecte, s’atendran preguntes i es farà una petita demostració del funcionament d’aquesta aplicació. Des de l’ajuntament es demana confirmar assistència s’hi es va a l’acte trucant al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament: 93 820 61 92, o bé, per e-mail: sll.promoeconomica@sallent.cat

Aquest conveni per dinamitzar i modernitzar el comerç i les empreses sallentines es suma al presentat a finals de mes passat amb la Fundació Punt CAT, perquè els petits comerços del poble es poguessin crear una pàgina web de forma fàcil i poc costosa.

Cartell ofer.cat a Sallent
Cartell ofer.cat a Sallent