Els comerciants santpedorencs ho tenen tot llest per reobrir amb la fase 1 del desconfinament

156
Santpedor
Santpedor

La posada a punt dels comerços

Els comerços de Santpedor ja ho tenen tot llest per pujar la persiana en la fase 1 del desconfinament. Demà, 18 de maig, com a la resta de la Catalunya Central, molts dels establiments del municipi obriran les seves portes per primera vegada des que es va decretar el confinament. Durant les darreres setmanes els botiguers els han adequat a la normativa de prevenció pel coronavirus.

Des de la CUSA, l’Associació Comerços Units de Santepdor, asseguren que el primer que volen transmetre és seguretat i confiança i és per això que ja estan equipats amb el material necessari de seguretat com són el gel hidroalcohòlic o els guants. El president de l’associació, Josep Maria Melenchón, explica que els botiguers són els primers que volen que els clients es sentin segurs a l’hora de comprar.

Tot i això, adequar els negocis no ha sigut fàcil perquè hi ha hagut molts missatges diferents des de les institucions sobre quines mesures s’havien de prendre. Melenchón lamenta aquesta incertesa perquè genera molts dubtes i pot suposar una despesa important pels comerços.

Un vídeo viral

D’altra banda, la CUSA ha publicat un vídeo aquest cap de setmana amb els diferents comerços de Santpedor. L’objectiu és no fer perdre als clients la confiança que ja tenien dipositada amb les botigues santpedorenques.

Amb tot, avui fa dos mesos i quatre dies que es va decretar l’Estat d’Alarma el passat 14 de març.