Els comerciants de Sant Vicenç es formen per encarar la campanya de Nadal

125

Els comerciants fan cursos de formació per encarar la campanya de Nadal. Amb aquestes xerrades Sant Vicenç de Castellet completa amb una tercera xerrada la formació adreçada als comerciants. 

Els comerciants han fet una formació que ha organitzat l’Ajuntament per preparar la campanya de Nadal i que, entre d’altres, comptava amb una xerrada motivadora del comunicador manresà Enric Bastardas aquest mes de novembre. De fet, com que les dates de nadal estan a tocar s’han donat consells als comerciants per encarar la campanya. Les sessions formatives han tractat aspectes relacionats amb el disseny, la presentació dels regals i han donat les claus perquè els establiments.

Les sessions de formació han tingut lloc a l’Espai Impuls SVC i finalitzaran amb una sessió oberta al conjunt de la ciutadania. Sota el títol Canviem!, Bastardas donarà consells per adaptar-se al canvi i a les dinàmiques de la societat actual des d’un punt de vista positiu. Aquestes sessions s’emmarquen en el marc de la campanya “Ara més que mai comerç local per Nadal” que promou el comerç de proximitat i que continuarà a partir del 2 de desembre amb l’encesa de llums.