Ajornat el judici de l’ocupació de l’Ateneu Popular del Moianès per errors processals que vulneraven el dret a defensa dels col·lectius que gestionen l’edifici.  Dimarts al matí estava prevista la vista per iniciar el judici sobre l’ocupació de l’Ateneu la Polseguera de Moià. El jutge que instrueix el cas va decidir ajornar-lo per defectes de forma en el procés judicial que no garantien el dret a defensa de les parts afectades, en aquest cas les entitats que gestionen i fan ús d’aquest espai. L’Armand és un membre de l’Ateneu i la Xarxa de Suport Mutu del Moianès que es va personar a la vista d’ahir.

 

Els diferents col·lectius de la Polseguera volen establir un diàleg i arribar a un acord amb la propietat per tal de garantir la supervivència de l’Ateneu Popular. Per això han demanat la implicació de l’Ajuntament de Moià perquè faci de mediador entre les dues parts. Martina és membre de l’Ateneu. 

 

L’edifici de l’Ateneu va ser ocupat l’abril de l’any passat. En aquell moment es trobava abandonat i a mig construir, ja que havia quedat a mig fer quan va explotar la bombolla immobiliària del 2008. La propietària de l’edifici és la Immobiliària Aliseda, que gestiona els actius immobiliaris del banc de Santander i el fons voltor americà Blakcstone.