Els Catarres seran protagonistes del concert de la Festa Major d’Hivern 2019 de Sant Fruitós

129
Els Catarres tocaran a Sant Fruitós per la Festa Major d'hivern
Els Catarres tocaran a Sant Fruitós per la Festa Major d'hivern

El grup d’Aiguafreda prendrà el relleu de La Pegatina i Txarango, que han tocat els últims dos anys a Sant Fruitós per la Festa Major d’Hivern

El Pavelló d’Esports de Sant Fruitós de Bages acollirà el divendres 25 de gener de 2019 l’actuació del grup català dins la seva gira “Tots els meus principis”. El trio d’Aiguafreda i Centelles -Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells- ha tornat enguany amb força al panorama musical, després d’una aturada de gairebé un any i mig. El seu darrer treball -el més electrònic del grup- té dotze cançons i ha estat un dels grups amb més èxit durant l’any 2018.

Els Catarres ja van actuar a Sant Fruitós de Bages dins la seva Festa Major d’Hivern al gener del 2016, i ara tornen de nou amb la seva nova gira, després que en els darrers anys hagin estat els protagonistes del concert els grups La Pegatina (2017) i Txarango (2018).

Les entrades anticipades es posaran a la venda el dijous 13 de desembre a partir de les 11 del matí de forma presencial al Nexe – Espai de Cultura (Pl. Alfred Figueras – Sant Fruitós de Bages), i de forma ininterrompuda fins a les 21 hores d’aquell mateix dia. Posteriorment, en cas que en quedin fins completar l’aforament de 1598 persones, es podran adquirir al Nexe i a l’Àrea de Cultura en els horaris d’atenció al públic.